- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
- 2 pakker ravioli med ricotta/ostefyld
- 8-10 skiver parmaskinke
- 8 tørrede enebær
- 6 kviste frisk rosmarin (ca. 10 cm lange)
- 75 g smør
- Parmesanost
- 1 tsk. fintrevet citronskal
- Saften fra ½ citron
- evt. 4 citronbåde
- 75 g rucola
- Havsalt
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Parmaskinken kan laves om formiddagen. Varm ovnen op til 190º C. Læg skinkeskiverne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ca. 10 min., til de er sprøde. Tag skiverne ud og lad dem afkøle på nogle stykker køkkenrulle. De bliver faktisk endnu sprødere, efter de er kølet af.
Vask og dup rucolasalaten tør og fordel den på fire tallerkner. Lav nogle fine parmesanflager med en kartoffelskræller og læg dem til side.
Knus enebærene let. Skær rosmarinkvistene groft. Smelt smørret i en lille gryde, tilsæt de knuste enebær og rosmarin. Lad det simre i 4-5 min.
Kog raviolien efter anvisning på pakken og lad den dryppe af. Fordel straks raviolierne på hver tallerken (ved siden af eller oven på rucolabladene)
Anretning: Hæld blandingen af smør, enebær og rosmarin over raviolierne. Drys med havsalt og peber samt lidt revet citronskal og kom godt med citronsaft over. Pynt med parmesanflager og parmaskinke og evt. en citronbåd og servér straks.
Til ravioli i rosmarinsmør med sprød parmaskinke anbefaler vi:
139,00 DKK
112,00 DKK
175,00 DKK
205,00 DKK
169,00 DKK
145,00 DKK
389,00 DKK