Rainbows End Wine Estate

Stellenbosch

Rainbows End Wine Estate

"Rainbow's End" er navnet på Malan-familiens vingård nær Stellenbosch. Det er et navn, der fremkalder assosiationer om solskin efter regn, dedikation til jorden og en guldskat for enden af regnbuen.

Ejendommen findes i højtliggende bakker 540 m over havets overflade og har Jonkershoekbjerget i baghaven og udsigt over den bjergomkransede og frugtbare Banghoek-slette.

I år 2000 forlod den dengang 57 årige Jacques Malan sit gode job for at forfølge drømmen  om at dyrke vin. Med hjælp fra familien tilplantede han 23 hektar med vinplanter af sorterne Shiraz, Cabernet Sauvignon. Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot og Malbec. Derefter istandsatte de de eksisterende bygninger og renoverede en gammel kælder under huset, og så var de i gang.

Allerede i 2002 præsentere de deres første vin - en Shiraz lavet på 18 måneder gamle vinstokke. Vinen vandt en sølvmedalje på det sydafrikanske ungvinshow og 2004-årgangen vandt en guldmedalje. De efterfølgende år fulgte en stribe af priser og medaljer, som bestyrkede dem i troen på, at jordens frugtbarhed og deres samlede arbejdsindsats ville føre til den ventede succes.

I dag er det sønnerne Francois og Anton, som har arbejdet i Bordeaux, der står for driften. De arbejder med en kombination af traditionelle og moderne metoder. Målet er vine med deres egen stil og karakter fra den unikke jordbund.

Læs mere

Kort og godt om Rainbows End Wine Estate

Område
Stellenbosch, Sydafrika

Område:
Stellenbosch

Primære drue:
Cabernet Franc
Merlothttp://rainbowsend.co.za/
2 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue