Ekstra Bladet

289,00

v. 6 stk.
325,00 v. 1 stk.
Tip: Køber du 6. fl. af denne vin, kan du få vine med 12-stks. rabat allerede ved 12 fl. Læs mere
Ekstra Bladet
91 point
Ekstra Bladet

Denne vin er ejendommens flagskib, hvor kun de absolut bedste druer bliver brugt, og der bliver kun produceret 9 fade årligt. Alle druer håndhøstes ved daggry og klaserne sorteres individuelt. For at bevare en relativt stor andel af hele druer afstilkes klaserne kun delvis. Mosten koldmacereres i 3 dage før gæring for at opnå optimal farveudvinding. Gæring foregår i åbne kar ved en temperatur mellem 24 og 28 ° C. Hætten omrøres manuelt 6-8 gange om dagen for maksimal smagsekstraktion. Køling under fermentering foregår ved anvendelse af en naturlig bjergkilde lige udenfor kælderen.

Efter gæring presses skallerne let i en lille kurvepresse. Efter endt alkoholgæring kommes vinen på fade, hvor den malolaktiske fermentering finder sted. Herefter omstikkes vinen til små franske barriques, hvor den modner i 24 måneder. Hver klon holdes separat under hele vinifikationsprocessen frem til den endelige blanding. Efter endt lagring aftappes vinen uden klaring og filtrering og med tilsætning af et minimum af sulfitter. Vinen flaskelagrer herefter 18 måneder, inden den bliver frigivet.

Vinbeskrivelse:

Aromaer af mint, tobak, bær og fugtig skovbund. I munden åbenbares en harmonisk symfoni af saftige solbær, chokolade, brombær, flot mineralitet og et fantastisk blomsteragtigt touch. Vinen er meget velafbalanceret med sin store, elegante fylde, bløde tanniner og lange finish.

Druesammensætning:

33% Merlot
33% Cabernet Sauvignon
23% Cabernet Franc
11% Malbec

Fakta

Land Sydafrika
Område Stellenbosch
Producent Rainbows End Wine Estate
Årgang 2014
Varenr. 5655936
Drue Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Malbec
Merlot
Alkohol 14,0%
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
91 point
Ekstra Bladet

Denne vin er ejendommens flagskib, hvor kun de absolut bedste druer bliver brugt, og der bliver kun produceret 9 fade årligt. Alle druer håndhøstes ved daggry og klaserne sorteres individuelt. For at bevare en relativt stor andel af hele druer afstilkes klaserne kun delvis. Mosten koldmacereres i 3 dage før gæring for at opnå optimal farveudvinding. Gæring foregår i åbne kar ved en temperatur mellem 24 og 28 ° C. Hætten omrøres manuelt 6-8 gange om dagen for maksimal smagsekstraktion. Køling under fermentering foregår ved anvendelse af en naturlig bjergkilde lige udenfor kælderen.

Efter gæring presses skallerne let i en lille kurvepresse. Efter endt alkoholgæring kommes vinen på fade, hvor den malolaktiske fermentering finder sted. Herefter omstikkes vinen til små franske barriques, hvor den modner i 24 måneder. Hver klon holdes separat under hele vinifikationsprocessen frem til den endelige blanding. Efter endt lagring aftappes vinen uden klaring og filtrering og med tilsætning af et minimum af sulfitter. Vinen flaskelagrer herefter 18 måneder, inden den bliver frigivet.

Vinbeskrivelse:

Aromaer af mint, tobak, bær og fugtig skovbund. I munden åbenbares en harmonisk symfoni af saftige solbær, chokolade, brombær, flot mineralitet og et fantastisk blomsteragtigt touch. Vinen er meget velafbalanceret med sin store, elegante fylde, bløde tanniner og lange finish.

Druesammensætning:

33% Merlot
33% Cabernet Sauvignon
23% Cabernet Franc
11% Malbec

Fakta

Land Sydafrika
Område Stellenbosch
Producent Rainbows End Wine Estate
Årgang 2014
Varenr. 5655936
Drue Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Malbec
Merlot
Alkohol 14,0%

289,00

v. 6 stk.
325,00 v. 1 stk.
Tip: Køber du 6. fl. af denne vin, kan du få vine med 12-stks. rabat allerede ved 12 fl. Læs mere

Andre kunder har også købt

Kontakt
JYSK VIN ApS
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ, Danmark
CVR: 10 10 02 24
Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Tlf: 86 40 44 44
Åbningstider butik
Man-fre: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00
Søndag: Lukket