KÆMPE VINFESTIVAL - lørdag den 4. november! » Læs mere lige her «
Trustpilot

Septemberkassen - 6 fl. Pinot Noir

Septemberkassen - 6 fl. Pinot Noir
På lager (Levering: 1-3 hverdage) Varenr: 7225196
Pris pr. stk. 699,00 DKK Spar 28 %
Normalpris pr. stk. 970,95 DKK
Vælg antal
-
+

Bestil nu og få leveret denne vare senest onsdag d. 27. september – (Leveringsinfo)

Hver måned sammensætter vi en nye spændende prøvekasse, og september måned er naturligvis ingen undtagelse.

Septemberkassen 2017 indeholder seks spændende Pinot Noir-vine fra forskellige dele af verden, så du kan gå på opdagelse i den vidunderlige Pinot Noir-drue og sammenligne på tværs af vine for at finde din personlige favorit.

Prøvekassen indeholder følgende vine:

1 fl. 2015 Pinot Noir, VdP d'Oc, Domaine La Grance
Domaine La Grange Pinot Noir er et imponerende eksempel på, at man på trods af det lidt varmere sydfranske klima godt kan lave elegante, saftige og letløbende Pinot Noir-vine på disse breddegrader. Vel at mærke til en absurd lav pris! La Grange Pinot Noir har en mørk rød og dog transparent rød farve, som efterfølges af en feminin og elegant duft med jordbær, brombær, skovbund og mineralitet. I smagen går den feminine fremtoning igen - nu med fokus drikkevenligheden. Elegant og nærmest dansende let i munden med silkeblød tekstur, diskret syre, saftig tannin og en afbalanceret eftersmag. Ganske enkelt et Pinot Noir-fund til prisen.

★★★★★ | VinAvisen

1 fl. 2016 Arrogant Frog Pinot Noir, The Humble Winemaker
Vinen har en lys, granatrød farve. Elegant næse med røde bær, bløde krydderier og et strejf af vanilje. I munden er den medium fyldig med bløde tanniner og blød, moden frugt i den lange eftersmag.

1 fl. 2015 Domaine Jean Monnier Beaune 1er Cru Montrevenots
Denne Beaune-Montrevernots fra Jean-Monnier & Fils er en særdeles elegant og ultra-mineralsk Bourgogne-vin, som virkelig er tro mod Beaunes - og ikke mindst Montrevernots-markens stenede jordbund og højtbeliggende placering.  Den lyse, transparente røde farve efterfølges af en intensiv og energisk næse med ribs, tranebær, grafit og diskret sød lakrids. Dette serveret i en særdeles elegant indpakning. I smagen er den rødfrugtet med en silkeblød tekstur og en mineralsk, sprød finale. En særdeles spændende Bourgogne-vin, som uden tvivl vil udvikle sig positivt indtil 2020. Drikkes den inden, har den godt af grundig dekantering. Men så er det også et Bourgogne-fund til prisen.

1 fl. 2013 Liberated Pinot Noir, Liberated Winery
Vinen er smukt transparent og har en klassisk Pinot-næse med kirsebæraromaer. I munden er den medium fyldig med modne bær, krydderier og en anelse menthol. Afslutningen er stringent på den gode måde med en fornem balance mellem frugt og fad.

★★★★★ | Ekstra Bladet
★★★★★ | VinAvisen

1 fl. 2015 Schubert Selection Pinot Noir, Schubert Wines
Der udføres en let presning, og den unge vin overføres derefter til franske egefade for lagring i ca. 16 måneder. Vinen har en klar farve og en karakteristisk duft med kirsebæraromaer og lette krydderier. I munden er den middelfyldig med modne røde bær og bløde tanniner.

1 fl. 2014 Map Maker Pinot Noir, Staete Landt
Vinen har en dejlig aroma af modne sorte kirsebær og vilde violer. I munden har vinen en kornet tannin struktur og er intenst krydret med søde kirsebær, cedertræ og tørrede krydderurter. Det er en vin med en feminin elegant stil med en mineralsk langvarig finish.

17,5+ / 20 POINT | Raymond Chan

Varenr. 7225196

Ekstra Bladet

VinAvisen

17,5+ / 20 point

Raymond Chan

Ekstra Bladet

VinAvisen

Nedenstående anmeldelser kan også gælde tidligere årgange.
Samlet antal bedømmelser: 0
Gennemsnit: 0 af 6
Betalingskort
JYSK VIN ApS Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ, Danmark CVR: 10 10 02 24 Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Man - fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket