Pasta Oceano (skaldyr i tomatsauce)
Pasta Oceano (skaldyr i tomatsauce)
"

Pasta Oceano (skaldyr i tomatsauce)

Opskrift af:
35 minutter
Antal personer: 4
Denne lækre og supernemme skaldyrspastaret blev kreeret, navngivet og tilberedt af min mand til mig en skøn Sankt Valentinsaften. Den kommer fra hjertet.
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 400 g blandede skaldyr (seafood mix), optøet
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 løg, finthakket
  • 2 dåser hakkede tomater 
  • 2 tsk. koncentreret tomatpasta
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. eddike
  • Salt og friskkværnet peber
  • 400 g pasta (sløjfer, muslinger, casareccia eller lignende)

Pynt: friskrevet parmesan, friske basilikumblade eller persille

Fremgangsmåde

Varm olien op i en gryde, svits løg og hvidløg i 5 min., uden at de tager farve. Kom de hakkede tomater og tomatpasta i samt oregano, eddike, salt og peber. Lad tomatsaucen simre i 10-15 min. Imens: Kog pasta som anvist på pakken, gerne al dente.

Dryp skaldyrene af og kom dem i tomatsaucen. Kog dem i max. 4-5 min. Hvis de får for lang tid, bliver de seje. Smag saucen til.

Servér pastaen med skaldyrstomatsaucen drysset med masser af revet parmesan, basilikumblade og et ekstra dryp af en god olivenolie.