- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 400-500 g båndpasta (pasta kan købes her)
- 350 g friske spinatblade
- 2 dl madlavningsfløde
- Salt og peber (evt. hvidpeber)
- 1 knivspids stødt muskat
- 50 g revet parmesanost
- 4 laksesteaks
- Nogle dråber citron
- Olivenolie
- Havsalt
Tilbehør: evt. mere revet parmesanost og måske nogle cherrytomater "on the side".
Fremgangsmåde
Kog pastaen som anvist på pakken.
Vask spinatbladene grundigt og damp dem i meget lidt vand i en gryde i nogle få minutter, indtil bladene er faldet sammen. Dræn vandet fra. Klip spinatbladene groft - direkte ned i gryden. Kom madlavningsfløde, salt, peber, muskat og parmesanost i, og varm op til kogepunktet. Lad simre i 3-4 minutter, mens du rører i saucen.
Varm olivenolien op i en stege- eller grillpande og steg laksesteaks i ca. 3 min på hver side, afhængigt af tykkelsen. Drys dem med havsalt og dryp lidt citron på.
Servér pastaen med spinatsaucen, et drys revet parmesanost og laksesteaks ved siden af.