- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 1 finthakket løg
- 1 presset hvidløgsfed
- 3 forårsløg i tynde skiver (både det hvide og noget af det grønne)
- 3 spsk. olivenolie
- 2 dl fløde
- 2 dl mælk
- ½ dl hvidvin
- ½ fiskebouillonterning
- 1 friskhakket chili (evt.)
- 1 knivspids safran (nogle få stilke)
- ½ tsk. paprika
- Havsalt og friskkærnet peber
- 260 g kammuslinger
- 260 g store rejer, muslinger eller blæksprutter
- 400 g pasta (fx sløjfer, muslinger eller Casareccia)
Pynt: Limebåde og friskhakket persille
Tilbehør: godt ciabattabrød
Fremgangsmåde
Sæt vand til pasta til at koge.
Varm olivenolien på en stegepande, og svits løg og hvidløg i 5 min., uden at de tager farve. Kom forårsløg, fløde, mælk, hvidvin, bouillonterning, chili, havsalt, peber og safran i. Lad simre i 5 min. Rør en gang i mellem, og se den flotte safranfarve komme frem.
Kog pasta som anvist på pakken. Lige når pastaen er ved at være klar, kommes kammuslinger og skaldyr i safransaucen og varmes godt igennem - ca. 5 min. Pas på, for meget tid vil gøre skaldyrene seje.
Hæld pastaen i et varmet serveringsfad, og hæld skaldyrssaucen over. Pynt med limebåde, og drys med persille.