- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 400-500 g italienske bredbåndspasta (gerne tagliatelle eller fettuccine)
- Ca. 300 g friske grønkålsblade
- En håndfuld pinjekerner
- ½ pakke bacon i skiver
- 10-15 cherrytomater
- 1 fed hvidløg
- 1 lille sjat hvidvin
- 1½ dl fløde
- Havsalt og friskkværnet peber
Pynt: revet parmesanost
Fremgangsmåde
Rens grønkålsblade og fjern de grove stilke. Kog bladene i saltvand i 5 min. Dryp bladene og hak dem groft. Sæt det på køl, indtil du skal bruge dem i opskriften til sidst.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Rist pinjekernerne på en meget varm pande. De må ikke blive sorte, men kun gyldne. Sæt dem til side. Hold panden varm. Skær bacon i stykker (gerne med en saks direkte på panden) og steg, til de er sprøde. Tilføj det pressede hvidløg og cherrytomater. Steg videre i et par minutter. Tilføg hvidvin og lad det dampe lidt af. Kom fløde og grønkål i til sidst og varm det godt igennem. Smag til med salt og peber og servér straks på båndpasta og med et drys parmesanost.