- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 600 g filet af torsk eller lignende fisk
- 1 porre
- 2 gulerødder
- 1 lime
- 1 spsk. hakket grøn koriander
- 1 spsk. finthakket frisk ingefær
- 1 tsk. grøn karrypasta
- 2 dl creme fraiche 38%
- 4 stykker stanniol eller bagepapir 25x25 cm
Tilbehør: ris eller bulgur og noget godt brød
Fremgangsmåde
Skær fisken i 4 lige store stykker. Skær porre og gulerødder i tynde strimler (julienne). Rør creme fraiche med ingefær, koriander, karry, revet skal og saft fra lime, og smag til med salt og peber. Læg fisken på stanniolen. Fordel urter og creme fraiche over. Luk pakkerne sammen og stil dem i en bradepande. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved 200 grader.