Orientalske fiskepakker med urter og creme fraiche
"

Orientalske fiskepakker med urter og creme fraiche

Opskrift af:
45 minutter
Antal personer: 4
Orientalske fiskepakker med urter og creme fraiche er en meget nem og fin måde at tilberede fisk på. Fisken bliver mør og der bliver en god, eksotisk sauce lige til at dyppe brødet i.
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 600 g filet af torsk eller lignende fisk
  • 1 porre
  • 2 gulerødder
  • 1 lime
  • 1 spsk. hakket grøn koriander
  • 1 spsk. finthakket frisk ingefær
  • 1 tsk. grøn karrypasta
  • 2 dl creme fraiche 38%
  • 4 stykker stanniol eller bagepapir 25x25 cm

Tilbehør: ris eller bulgur og noget godt brød

Fremgangsmåde

Skær fisken i 4 lige store stykker. Skær porre og gulerødder i tynde strimler (julienne). Rør creme fraiche med ingefær, koriander, karry, revet skal og saft fra lime, og smag til med salt og peber. Læg fisken på stanniolen. Fordel urter og creme fraiche over. Luk pakkerne sammen og stil dem i en bradepande. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved 200 grader.