Spaghetti med tomatsauce og parmesan
"""

Spaghetti med tomatsauce og parmesan

Opskrift af:
Samlet tid: 20 min
Antal personer: 4
Opskrift på spaghetti med GOD tomatsauce venligst udlånt af Mads Schytte (Tidl. Gastromand - nu Mad & Monopolet).
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 4 dåser tomatsauce fra “Il Fornaio” eller Tomatoes Passata fra Urtekram
  • 4 spsk god ekstra jomfru oliven olie
  • 4 fed hvidløg
  • 4 tsk Sukker
  • Salt og friskkværnet peber
  • 400 gram friskrevet parmesan
  • 800 gram Tørret spaghetti
  • 2 bundt frisk basilikum

Fremgangsmåde

Opskriften er venligst udlånt af Mad & Monopolet. Mad & Monopolet er stiftet af den tidligere ”Gastromand” Mads Schytte. 
Se Mad & Monopolets detaljerede opskrift på spaghetti med tomatsauce her

Tomatsauce

  1. Varm olien op til middelhøj varme på en pande.
  2. Riv, hak eller pres hvidløget.
  3. Når det begynder at boble lidt tilsættes tomatsaucen.
  4. Hvidløget må endelig ikke branke, så bliver det bittert og ødelægger retten.
  5. Lad det nu koge sammen i 10 minutter og smag det til med sukker, salt og peber.
  6. Så nemt er det faktisk!

Spaghetti

  1. Kog spaghettien – og det skal du altså gøre rigtigt.
  2. En stor gryde, masser af vand og salt.
  3. Når vandet koger tilsætter du spaghettien (uden at knække det) og lader det synke ned i vandet.
  4. Kog det 7 minutter så det beholder lidt bid.
  5. Server med masser af friskrevet parmesan og lidt basilikum blade.