- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 4 dåser tomatsauce fra “Il Fornaio” eller Tomatoes Passata fra Urtekram
- 4 spsk god ekstra jomfru oliven olie
- 4 fed hvidløg
- 4 tsk Sukker
- Salt og friskkværnet peber
- 400 gram friskrevet parmesan
- 800 gram Tørret spaghetti
- 2 bundt frisk basilikum
Fremgangsmåde
Opskriften er venligst udlånt af Mad & Monopolet. Mad & Monopolet er stiftet af den tidligere ”Gastromand” Mads Schytte.
Se Mad & Monopolets detaljerede opskrift på spaghetti med tomatsauce her
Tomatsauce
- Varm olien op til middelhøj varme på en pande.
- Riv, hak eller pres hvidløget.
- Når det begynder at boble lidt tilsættes tomatsaucen.
- Hvidløget må endelig ikke branke, så bliver det bittert og ødelægger retten.
- Lad det nu koge sammen i 10 minutter og smag det til med sukker, salt og peber.
- Så nemt er det faktisk!
Spaghetti
- Kog spaghettien – og det skal du altså gøre rigtigt.
- En stor gryde, masser af vand og salt.
- Når vandet koger tilsætter du spaghettien (uden at knække det) og lader det synke ned i vandet.
- Kog det 7 minutter så det beholder lidt bid.
- Server med masser af friskrevet parmesan og lidt basilikum blade.