- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 2,4 kg okseklump i tern
- 2 bakker svampe skåret i kvarte
- 3 løg snittet i små tern
- 1 kg gulerødder i små tern
- 1 kg persillerødder i små tern
- 3 glas perleløg
- 5 dl piskefløde
- Godt med salt og peber
- Maizena-jævner
- Kulør
Tilbehør:
- Flutes
- Evt. kartoffelmos
Fremgangsmåde
- Svits kød, svampe og løg i en gryde.
- Tilsæt 1 fl. rødvin og vand, til ingredienserne er dækket.
- Lad det simre, til kødet er mørt (ca. 3 timer).
- Tilsæt gulerødder, persillerødder og piskefløde.
- Tilsæt godt med salt og peber.
- Jævn med Maizena rørt ud i vand.
- Tilsæt lidt kulør.
- Kog grøntsagerne møre.
Servéres med flutes og evt. kartoffelmos.