- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
Grillet fisk og skaldyr
- 600 g laks
- 600 g kulmulefilet
- 12 hele jomfruhummere
- 1 stk. grøn peberfrugt
- 1 stk. rød peberfrugt
- En halv squash
- 1 helt brød, groft
Aioli
- 1 omgang hjemmelavet mayonnaise
- 1 fed revet hvidløg
Fremgangsmåde
Opskriften er venligst udlånt af Mad & Monopolet. Mad & Monopolet er stiftet af den tidligere ”Gastromand” Mads Schytte.
Se Mad & Monopolets detaljerede opskrift på grillet fisk og skaldyr her.
Grillet fisk og skaldyr
- Salt laksen og kulmulen let.
- Lad dem trække 10 min., inden du går i gang.
- Varm grillen op til 200 grader. Bruger du kul, så skal du ca. bruge 20 stykker kul.
- Hvis du har en grillplade, er den perfekt til grøntsagerne.
- læg den på grillen, mens den varmer op. - Skær peberfrugterne og squashen.
- Vend dem i lidt olivenolie og giv dem lidt salt og peber.
- Start med grøntsagerne - de kan godt tåle lidt længere end fisken.
- Læg brødet på. Gerne på en brødrist (undgå at det branker.)
- Giv laksen og kulmulen lidt olie, mens du venter.
- 5 min. efter lægger du laks og kulmule på med skindsiden nedad.
- Efter yderligere 5 min. lægger du jomfruhummerne på.
- 5 min. senere er både fisk, jomfruhummer og grøntsager klar.
- Server med friskhakket persille og masser af kølig hvidvin.
Aioli
- Følg instruksen i videoen her:
- Tilsæt revet hvidløg.
- Bland det hele grundigt sammen.
- Lad det trække, indtil du skal spise.