- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
Oksekødsruller:
- 8 tynde skiver okseinderlår eller anden udskæring (650 g i alt)
- 4 skiver parmaskinke
- 125 g Mozzarella
- 1 lille potte basilikum
- Salt og friskkværnet sort peber
Sauce:
- 3 spsk. olivenolie
- 1 lille, fintsnittet løg
- 2 hakkede stilke bladselleri
- 1 hakket gulerod
- 1 dl hvidvin
- 1,5 dl oksekødsbouillon
Fremgangsmåde
Læg kødskiverne mellem to stykker husholdningsfilm og bank dem så tynde som muligt med en kødhammer, uden at de går i stykker. Læg kødskiverne ud på en arbejdsflade, drys dem med salt og peber og læg 1-2 skiver parmaskinke ovenpå. Skær 8 skiver af mozzarellaen og læg en skive på parmaskinken sammen med basilikumblade. Rul kødet sammen til roulader, som fæstnes med to tandstikkere. Varm olivenolien i en tykbundet gryde og brun rouladerne godt på alle sider. Tag dem op og lad dem hvile. Svits det snittede løg et par minutter i den samme olie, tilsæt så hakket selleri og gulerod og svits det hele sammen i ca. 10 minutter under jævnlig omrøring. Hæld vinen i og lad den koge ind. Læg rouladerne tilbage i gryden. Tilsæt bouillon, lidt salt og peber, læg låg på og lad retten simre sagte i ca. 25-30 min., eller til kødet er mørt. Pynt eventuelt med de sidste basilikumblade. Anret kødet oven på saucen med grøntsagerne.