Lammegryde med bønner og broccoli
Lammegryde med bønner og broccoli
"

Lammegryde med bønner og broccoli

Opskrift af:
60 minutter
Antal personer: 4
Her får du luksus comfort-food med masser af smag og tekstur. Du kan roligt servere den til gæster. Og se lige hvor nem retten er at lave. Er du så heldig, at der er lidt rester, smager det også super godt dagen efter.
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 500 g lammekød i tern
  • 25 g smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • Evt. en lille sjat hvidvin
  • 4 dl vand
  • 1 stor håndfuld frisk, finthakket basilikum
  • 1 tsk. salt
  • Peber, gerne friskkværnet
  • 75 g Philadelphia flødeost (naturel, ikke light)
  • 400 g forårsløg i skiver
  • 300 g broccoli i små træer
  • 125 g grønne bønner

Tilbehør: godt, lunt brød

Fremgangsmåde

Start med at vende lammekødsternene i mel. Varm efterfølgende en sauterpande op og smelt smørret. Svits så lammekødsternene i et par minutter, hvorefter du tilsætter vand, hvidvin, hvidløg, basilikum, salt og peber. Lad nu retten simre under låg i ca. 40 min.

Tilsæt Philadelphia flødeost og rør rundt, indtil flødeosten er smeltet. Tilsæt derefter de grønne bønner, de små broccolitræer og lad det koge et par minutter. Kom til sidst forårsløg i og lad det koge 3 min. mere. Servér straks.