- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 500 g lammekød i tern
- 25 g smør
- 2 spsk. hvedemel
- 1 fed finthakket hvidløg
- Evt. en lille sjat hvidvin
- 4 dl vand
- 1 stor håndfuld frisk, finthakket basilikum
- 1 tsk. salt
- Peber, gerne friskkværnet
- 75 g Philadelphia flødeost (naturel, ikke light)
- 400 g forårsløg i skiver
- 300 g broccoli i små træer
- 125 g grønne bønner
Tilbehør: godt, lunt brød
Fremgangsmåde
Start med at vende lammekødsternene i mel. Varm efterfølgende en sauterpande op og smelt smørret. Svits så lammekødsternene i et par minutter, hvorefter du tilsætter vand, hvidvin, hvidløg, basilikum, salt og peber. Lad nu retten simre under låg i ca. 40 min.
Tilsæt Philadelphia flødeost og rør rundt, indtil flødeosten er smeltet. Tilsæt derefter de grønne bønner, de små broccolitræer og lad det koge et par minutter. Kom til sidst forårsløg i og lad det koge 3 min. mere. Servér straks.