- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Fremgangsmåde
De nemme og friske
- Papaya i store stykker rullet med serranoskinke
- Grønne asparges rullet med parmaskinke (i ovnen til skinken er sprød)
- Små toasts med stenbiderrogn, creme fraiche og hakket rødløg
- Små agurkesandwiches i stave (toastbrød, ultratynde agurkeskiver, flødeost)
- Små butterdejshapsere (Skær butterdej i hapsere. Kom fx en grøn oliven, soltørrede tomater eller et stykke gedeost på. Bages, til de er gyldne. Lav også nogle med cocktailpølser til de yngre gæster)
- Samosas, filopakker, hummus med pitabrød
- Julesalat (endivie) blade fyldt med skinketern, ricotta og granatæblekerner
- Hjemmelavet hamburgerryg i tern serveret på pinde med et stykke ananas
- Mini-salater med mango, avocado (husk citron for at bevare farven) og rejer, evt. i serveringsskeer
- Saltede mandler, gode oliven, brødstænger, sprødstegte chorizoskiver
- bacon vandbakkelser (se opskrift her)
De lidt mere sofistikerede, serveres fx i porcelæns-serveringsskeer (forestil dig forretter serveret som enkelte, lækre smagsprøver)
- Kaviar på kartoffelmos (kom mosen direkte på skeen med en sprøjtepose m/stjernetud og små toppe med kaviar)
- Kammuslinger i ristet smør drysset med saltflager og masser af frisk persille
- Ravioli med rosmarinsmør og sprødstegt parmaskinke (se opskrift)
- Grøntsags-tempura
- Krabbekød på flutes med citronmayonnaise
- Gnocchi i tomatsauce med basilikum og revet parmesanost
- Suppe-shots (fx stærk tomatsuppe, se opskrift her)
- Store tigerrejer på pinde (stegt på panden med smør og hvidløg)
- Små bruschettaer med smørstegte østershatte (se opskrift her)