- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 4 majspandekager
- Ca. 4-6 skiver skinke (nok til at dække 2 tortillas)
- 100 g revet cheddarost
- Evt. 1 frisk rød chili, hakket
- 4 tsk. basilikumspesto
- Evt. 1 mellemstor tomat
- lidt havsalt og friskkværnet peber
Tilbehør: taco salsa, chilisauce, guacamole eller cremefraiche,
Fremgangsmåde
Varm ovnen til 200 grader og kom 4 majspandekager på grillristen med bagepapir i 4-5 minutter. De skulle gerne blive en lille smule tørre. Tag dem ud og smør straks to af dem med basilikumspesto. Læg herpå skinkeskiver, et godt lag cheddarost og noget friskhakket chili + evt. meget tynde tomatskiver. Osten er det, der vil klistre de to lag pandekager sammen. Dæk med de andre to majspandekager og sæt dem tilbage i ovnen få minutter til de er gyldne og osten er smeltet. Tag dem ud på et skærebræt. Skær dem i trekanter og servér straks.
Alternativt fyld: Prøv fx
- tynde skiver af stegt kyllingebryst med rucolablade, bacondrys og revet ost
- Tomatpesto, spinatblade, revet mozzarella og ristede pinjekerner
- lidt kødsauce og røde bønner toppet med revet ost
- gedeost, cremefraiche og løg i skiver
- Og en sød version? Tynde bananskiver og dulce-de-leche med et drys havsalt.