- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
Saucen:
- ½ -1 frisk rød chili (efter smag)
- 1 rød peber
- 1 mellemstor tomat
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- 3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 1 spsk. citronsaft
Yderligere:
- Svinekoteletter til 4 personer (ca. 8 stk.)
- Salt
- Karry
- Olivenolie til stegning
- 1 appelsin
- En lille sjat hvidvin
Tilbehør: ris, speltkerner eller grønne linser.
Fremgangsmåde
Forbered og hak alle ingredienser til saucen. Kør dem i en blender til en cremet konsistens. Sæt til side.
Varm olien på en stegepande. Drys koteletterne med salt og karry og brun dem i ca. 2 min på hver side. Skræl appelsinen og skær den i mundrette stykker. Hæld pebersauce og hvidvin på panden til koteletterne og tilføj appelsinstykkerne. Lad simre i ca. 8-10 min. Servér straks med ris, speltkerner eller grønne linser til.
Alternativ: Prøv retten med kyllingebryst i stedet for koteletter.
Til koteletter med rødpebersauce og appelsin anbefaler vi:
Pinot Gris Tradition
150,00 DKK
165,00 DKK
165,00 DKK
Riesling J.R. Feinherb
115,00 DKK
129,00 DKK
129,00 DKK
Murphy-Goode Chardonnay
119,95 DKK
159,00 DKK
159,00 DKK
Riesling Trocken, Dhroner Hofberg
195,00 DKK
219,00 DKK
219,00 DKK
Arrogant Frog Rosé
75,00 DKK
89,95 DKK
89,95 DKK
Centifolia Rosé
75,00 DKK
105,00 DKK
105,00 DKK
Côtes du Rhône, Les Bergeronnettes
109,95 DKK
122,00 DKK
122,00 DKK