- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 600 g nye kartofler
- 2 løg
- 1 tsk. sennep
- 1 dl pasteuriseret æggeblomme
- ½ dl hvidvinseddike
- ½ dl vegetabilsk olie
- 1 bundt purløg
- 16 skiver røget bacon
- Mel
- Maizena
- Sukker
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog kartofler med salt. Køl dem ned og halvér dem.
Steg bacon og hak purløg fint
Stegte løg
Skær løgene, drys med sukker og salt. Lad det trække natten over.
Vend løgene i mel og Maizena og fritér ved 140 grader i friture.
Hjemmelavet mayonnaise
Pisk sennep, æggeblommer og hvidvinseddike sammen. Pisk derefter forsigtigt olie i, til det tykner. Smag til med salt.