- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 250 g kogt brissel
- ¼ blomkål
- ½ vaniljestang
- 2 spsk. olivenolie
- 3 spsk. mayonnaise
- 30 g foie gras
- 20 hindbær (gerne Autumn Bliss, som er et efterårsbær til beignetdej)
- 1 dl mel
- 1 æg – delt i blomme og hvide (hviden skal piskes stift)
- 1 spsk. øl eller vineddike (hvid)
- Lidt salt og paprika
Fremgangsmåde
Alt (mel, æg, øl, fedtstof og krydderier) – undtagen de stiftpiskede æggehvider, blandes sammen. Lad det hvile i 15 minutter.
De stive hvider piskes i.
Den kogte brissel deles, så hver person får 2 eller 3 per stk.'
Blomskæres papirstynd, vaniljen skrabes og røres i olien. Herefter lægges blomkålen deri.
Foie grasen lunes, hakkes og røres i mayonnaisen.
Varm olie til fritering, dyp brislerne i beignetdejen og fritér dem, til de er gyldne. Pensl dem evt. med sherry-eddike, når de er færdige.
Kom en streg mayonnaise på tallerkenerne og læg blomkål på. Anret herefter brislerne og strø hindbærrene ud på tallerkenen.