- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
- 1 varmrøget andebryst, ca. 200 g
- 2 julesalat (endivie-salat)
- 3 mandariner
- 50 g smuttede mandler
- 1 spsk. honning
- 1 spsk. grov sennep
- 2 spsk. raps-kim olie
- Bredbladet persille
Fremgangsmåde
Skær bunden af salathovederne og pil bladene hele af. Læg dem i koldt vand et par timer. Så bliver de ekstra sprøde, og bitterheden mildnes. Skær andebrystet i meget tynde skiver. Hak mandlerne groft og rist dem på en pande, til de er gyldenbrune. Skær skallen af 2 mandariner med en skarp kniv og skær frugtkødet ud i tynde skiver. Rør en dressing af honning, sennep, saft af 1 mandarin og raps-kim olien. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anretning: Tør salatbladene godt og læg 4-5 blade rundt på hver tallerken. Læg en skive røget andebryst på hvert salatblad sammen med en skive mandarin. Kom en lille smule dressing på hvert blad og drys med de ristede mandler og lidt plukkede blade af persillen.
Tip: Erstat evt. den varmrøgede andebryst med stegt andebrystskiver.