Grillet pestobrød
Grillet pestobrød
"

Grillet pestobrød

Opskrift af:
5 minutter
Antal personer: 4
Brødet bliver til superlækkert tilbehør i denne kombination med pesto.
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 1 stort ciabattabrød eller 1 flüte
  • Grøn basilikumspesto (gerne fra Rusticella d'Abruzzo)
  • Lidt ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt

Fremgangsmåde

Skær ciabattabrødet i skiver, NÆSTEN hele vejen igennem. Skiverne skal stadig hænge sammen i et brød. Smør siderne af hver skive med 1 tsk. pesto. Pensl brødets overflade med lidt olivenolie og drys havsalt på.

Grill brødet, til det er gyldent (eller bag i ovnen i 10-12 min. ved 200 grader), og servér straks hele brødet, så gæsterne selv brækker skiverne fra.

Alternativ: Prøv den med tomatpesto i stedet for.