- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
- Ca. 1 kg jomfruhummerhaler med skal
- 50 g smør
- 2 hvidløgsfed
- Salt og friskkværnet peber
- 1 hovedsalat
- 1 håndfuld hindbær
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. revet skal og saften af 1 ikke-overfladebehandlet citron
- 1 grillbakke
Pynt: nogle kviste dild, persille eller ærteskud
Tilbehør: flutes
Fremgangsmåde
Tænd grillen.
Vask og slyng salaten. Rør fløde med sukker, citronskal og citronsaft. Drys lidt salt og friskkværnet peber i. Smag dressingen til. Fordel salatbladene i en skål, hæld dressing på og pynt med friske hindbær.
Skyl jomfruhummerhalerne i koldt vand. Skær hver hummerhale på ryggen og fjern den sorte tarmstreng.
Læg halerne på grillbakken. Kom smørret i små klumper på halerne og pres hvidløgsfeddene over. Drys med lidt salt.
Lun brødet på grillen, skær det og hav det klar.
Grill hummerhalerne i bakken i max. 5 minutter, mens du tit vender dem i smørret. Læg dem på en serveringstallerken og drys friskhakkede krydderurter på.
Servér straks med salaten og det lune brød og en skøn og kølig rosévin til.
Til grillede jomfruhummerhaler med smør og hvidløg og salat med mormor-dressing anbefaler vi:
109,95 DKK
369,00 DKK
189,00 DKK
229,00 DKK
99,95 DKK
149,00 DKK
175,00 DKK