- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
- 6 store røde pebre
- Ca. 800 g hakket oksekød
- 3 spsk. olivenolie
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 1 søde kartoffel, skrællet og i små tern
- 1 sjat rødvin
- 1 spsk. salt
- 1 tsk. friskkværnet peber
- 1 spsk. tomatkoncentrat
- ½ dl perlebyg (eller ris eller lign.)
- 1 tsk. oregano
- 1 knsp. tørret chili (cayennepeber eller andet)
- 1 tsk. sød paprika
- Ca. 3 tsk. smør
Topping: revet parmesan (ca 50 g) og rasp (ca. 6 tsk.)
Fremgangsmåde
Rens pebrene, skær toppen med stilken i en lige skæring. Fjern kernerne og de hvide kanter. Pas på, du ikke laver hul i pebrene.
Find et fad, hvor alle pebrene kan ligge tæt op ad hinanden og læg dem deri.
Tænd ovnen på 200 gr.
Varm olien op i en gryde, brun kødet. Tilsæt efterfølgende resten af ingredienserne og kog i ca. 20 minutter.
TIP: Vil du have mere grønt i retten, kan du fx rive noget squash eller komme finthakket blomkål i fyldet, lige inden du fylder pebrene.
Smag fyldet til og kom det i pebrene. Kom en lille klat smør på de fyldte pebre. Top pebrene med parmesanost og rasp. Bag dem i ovnen i mindst 40 minutter. Tag dem ud af ovnen og servér straks.
Retten kan sagtens varmes igen dagen efter.