319,00

v. 3 stk.
379,00 v. 1 stk.

Al rigtig god vinfremstilling starter i marken. Således også hos Fort Ross, hvor der udelukkende bruges egne druer, som høstes med hånden i flere omgange for at sikre den perfekte modenhed og indhold af syre og smagsstoffer. Al høst på de stejle skråninger foregår i de kølige morgentimer. Gæringen sker udelukkende med de i vinmarkerne og kælderen naturligt forekommende gærstammer. Efter fermentering lagrer vinen på en blanding af nye og brugte franske egefade. Hver klon og hver markparcel vinificeres separat, så vinmageren, når han når til den endelige blanding, har så mange muligheder som muligt for at skabe vine, der viser deres frugt med struktur, balance og finesse. Lagringstiden er 12-18 måneder inden den endelige blanding og aftapning på flaske, som sker uden klaring og filtrering.           

Vinen har en mørk, tæt farve. I næsen er der hyld og solbær med antydninger af kaffe og lakrids. Smagen er meget kompleks med mørke bær, blommer og krydderier. Vinen er velstruktureret med en passende syrlighed og lang finish.

Vinen vil stå rigtig godt til krydrede retter og retter med grillet kød.

Druesammensætning:

100% Pinotage

Om Fort Ross Winery


Fort Ross Vineyard & Winery ejes og drives af Linda og Lester Schwartz. De mødtes i tresserne i Sydafrika, hvor de begge studerede henholdsvis musik og jura. I halvfjerdserne flyttede de til Californien, hvor Lester i en årrække praktiserede som advokat. Et stort ønske om at lave vin fik dem i 1988 til at købe et stort areal i et kystnært område med udsigt til Stillehavet.

Efter flere års eksper...

Læs mere på Fort Ross Winerys profil

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 1
Gennemsnit: 5 af 6

Fakta

Land USA
Område Californien
Producent Fort Ross Winery
Årgang 2011
Varenr. 6418936
Drue Pinotage
Alkohol 12,5%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

Al rigtig god vinfremstilling starter i marken. Således også hos Fort Ross, hvor der udelukkende bruges egne druer, som høstes med hånden i flere omgange for at sikre den perfekte modenhed og indhold af syre og smagsstoffer. Al høst på de stejle skråninger foregår i de kølige morgentimer. Gæringen sker udelukkende med de i vinmarkerne og kælderen naturligt forekommende gærstammer. Efter fermentering lagrer vinen på en blanding af nye og brugte franske egefade. Hver klon og hver markparcel vinificeres separat, så vinmageren, når han når til den endelige blanding, har så mange muligheder som muligt for at skabe vine, der viser deres frugt med struktur, balance og finesse. Lagringstiden er 12-18 måneder inden den endelige blanding og aftapning på flaske, som sker uden klaring og filtrering.           

Vinen har en mørk, tæt farve. I næsen er der hyld og solbær med antydninger af kaffe og lakrids. Smagen er meget kompleks med mørke bær, blommer og krydderier. Vinen er velstruktureret med en passende syrlighed og lang finish.

Vinen vil stå rigtig godt til krydrede retter og retter med grillet kød.

Druesammensætning:

100% Pinotage

Om Fort Ross Winery


Fort Ross Vineyard & Winery ejes og drives af Linda og Lester Schwartz. De mødtes i tresserne i Sydafrika, hvor de begge studerede henholdsvis musik og jura. I halvfjerdserne flyttede de til Californien, hvor Lester i en årrække praktiserede som advokat. Et stort ønske om at lave vin fik dem i 1988 til at købe et stort areal i et kystnært område med udsigt til Stillehavet.

Efter flere års eksper...

Læs mere på Fort Ross Winerys profil

Fakta

Land USA
Område Californien
Producent Fort Ross Winery
Årgang 2011
Varenr. 6418936
Drue Pinotage
Alkohol 12,5%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

319,00

v. 3 stk.
379,00 v. 1 stk.

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 1
Gennemsnit: 5 af 6

Andre kunder har også købt

Kontakt
JYSK VIN ApS
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ, Danmark
CVR: 10 10 02 24
Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Tlf: 86 40 44 44
Åbningstider butik
Man-fre: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00
Søndag: Lukket