Trustpilot

Europa-kassen

Europa-kassen
Europa-kassen Europa-kassen Europa-kassen Europa-kassen Europa-kassen Europa-kassen
På lager (Levering: 1-3 hverdage) Varenr: 7242796
Pris pr. stk. 639,00 DKK Spar 24 %
Normalpris pr. stk. 844,00 DKK
Vælg antal
-
+

Bestil nu og få leveret denne vare senest mandag d. 1. maj – (Leveringsinfo)

Vi har sammensat en lækker prøvekasser med seks velsmagende vine fra seks forskellige europæiske vine - deraf navnet Europa Rundt.

Prøvekassen Europa Rundt er en oplagt mulighed for at tage vinøs europæisk rundvej og finde sine personlige favoritter.

Husk, at du selvfølgelig får FRI FRAGT på alle vores prøvekasser.

1 fl. 2015 Riesling Trocken Leiwener, Weingut Josef Rosch
Leiwener Klostergarten ligger i de meget værdifulde vinbjerge tæt ved gården.  Som alle vinene fra Rosch høstes druerne i hånden. Der er her et højere udbytte pr. ha. Gæringen sker spontant og gæringstiden er 6 måneder. Vinen har en fin, intensiv duft, der er meget mineralsk med krydret let frugt. I smagen er den let og direkte med en elegant silkeblød struktur og fin underliggende syre. Den har en fin cremet afslutning.
Vinen er intensiv og vedvarende med betoning af det mineralske.Det er en vin, der allerede kan drikkes nu, men den kan fint gemmes nogle år. Det er en vin, der egner sig fint til forretter, retter med salat samt ikke at glemme fisk. Vinen bør serveres ved en temperatur på 10 grader.

1 fl. 2012 Rosso di Montalcino, Sanlorenzo
Druerne plukkes manuelt og efter en let presning sker gæringen under temperaturstyring i rustfri stålkar. I denne periode sker der flere gange remontage, hvilket vil sige, at mosten pumpes hen over skallerne. Herefter lagres vinen stadig med lidt sediment i 12 måneder i små fade på 225 og 500 liter for at opnå ligevægt, og efter flaskningen lagrer den yderligere 3 mdr. Vinen er transparent i farven og har de karakteristiske kirsebæraromaer med en snert af træ fra fadlagringen. I smagen er den velafbalanceret og elegant med en god krop og flot længde.

1 fl. 2013 Ribera del Duero Crianza, Bodegas Arzuaga
Druerne er plukket manuelt, og de sorteres før afstilkningen. Vinen gærer i ståltanke, og lagrer derefter i 15mdr. på amerikanske og franske egefade. Farven er kirsebærrød. Duften starter med toner af toast, men afrundes fint med vilde frugter. I smagen er vinen meget velafbalanceret og tæt, og den vokser i munden. Den er velsmagende og elegant. En perfekt vin, der passer til et stort spekter af retter.

STOR GULDMEDALJE - Bacchus Concurso Internacional de Vinos
92 POINT - Guía Proensa

1 fl. 2013 Côtes du Rhône Villages, Terre d'Argile, Domaine de la Janasse
Côtes du Rhône Villages fra Domaine de la Janasse er lavet med nøjagtig samme omhu og efter samme vinifikationsmetoder som domainets berømte Chateauneuf-du-Pape-vine. 60% af vinen er lagret på barriques og 40% på foudres. Det giver en tæt, koncentreret vin med en duft af peber og mørke modne bær i flot balance med egefadene. Vinen besidder en god syre, der sammen med den fuldmodne frugt giver en fremragende præcision og balance.

1 fl. 2014 Zweigelt, Weingut Bründlmayer
Zweigelt er en krydsning af Blaufränkisch og St. Laurent, som er 2 af de østrigske nationaldruer. For ikke så længe siden har Willi Bründlmayer købt en parcel med Zweigelt, som han bruger til at lave enkeltdruevine, men også som en blandingsdrue hvor den bidrager med sin fine frugt og gode struktur. Alle druer høstes og sorteres i hånden, hvorefter mosten ligger et par uger på skallerne inden den endelige presning. Efterfølgende lagres vinen i 12-24 måneder på store 2400 liters gamle fade af østrigsk eg. Farven er mørk rød med en charmerende bouquet af kirsebær, blommer og krydderier. Smagen er frisk og elegant med flot balance og blød frugt med en mineralsk, letkrydret finish. Vinen viser sit bedste ved en temperatur på 14-16 grader.

1 fl. 2012 Meandro do Vale Meão, Douro, Quinta do Vale Meão
Farven er meget mørk og tæt. Duften er karakterfuld, kraftig og præget af den meget lækre frugt. Fortryllende aromaer af mørke bær med tilpas snert af røg. I munden har den en flot bærsmag og et raffineret strejf af mørk chokolade, mokka og lidt vanille fra fadene. Velstruktureret og med lækker finish. Efterlader lyst til mere.

90 POINT - Robert Parker
92 POINT - 
Wine Enthusiast
 

Varenr. 7242796
Anmeldelse

Wine Enthusiast

Stor Guldmedalje

Bacchus Concurso Internacional de Vinos

... a rock solid Côtes du Rhône

Robert Parker’s Wine Advocate

90 point

Robert Parker’s Wine Advocate

92 point

Wine Enthusiast

92 point

Guía Proensa

Redaktørens Valg

Wine Enthusiast

VinAvisen

Nedenstående anmeldelser kan også gælde tidligere årgange.
Samlet antal bedømmelser: 0
Gennemsnit: 0 af 6
Betalingskort
JYSK VIN ApS Østre Boulevard 29 8930 Randers NØ, Danmark CVR: 10 10 02 24 Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Man - fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket