- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- ½ Papaya (eller 1 mango)
- 3 tykke skiver ananas
- ½ bakke rucolasalat
- 3-4 radiser
- 3-4 nye små gulerødder
- 8-10 grønne asparges
- 1 bøtte rejer, 300 g drænet
- ½ bakke friske ærter
Dressing:
- 5 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 frisk rød chili, finthakket
- ½ løg, finthakket
- Havsalt og friskkværnet peber
- ½ tsk. sukker
Tilbehør: Lunt brød og kold smør med havsalt
Pynt: Hakket persille
Fremgangsmåde
- Bælg ærterne
- Lav dressingen ved at røre alle ingredienserne sammen. Smag den til og juster. Opbevar den køligt.
- Rens radiser, gulerødder, asparges og rucola.
- Skær radiser og gulerødder i tynde skiver.
- Skær og kassér bunden af aspargeserne, skær resten i 3-4 cm lange stykker.
- Halvér papaya’en. Brug en ske til at skrabe alle kerner væk (Eller halvér mangoen og fjern stenen). Skræl papaya/mango og skær i store tern.
- Skræl og skær ananasskiverne i store tern.
- Dræn rejerne.
- Fordel rucola i et stort fad og læg radiser og gulerødder rundt om salaten. Fordel asparges, papaya/mango, ananas, ærter i midten og tilføj rejerne til sidst. Pynt med persille og servér straks med dressing "on the side" og lunt brød samt koldt smør.
Til eksotisk salat med rejer anbefaler vi:
Niederhäuser Klamm Kabinett
119,95 DKK
159,00 DKK
159,00 DKK
Ramón do Casar, Treixadura
139,00 DKK
185,00 DKK
185,00 DKK
Grüner Veltliner, Loiser Berg Erste Lage
210,00 DKK
235,00 DKK
235,00 DKK
Hautes Côtes de Beaune Blanc
229,00 DKK
259,00 DKK
259,00 DKK
Crémant d'Alsace Rosé
Frisk, Let
159,00 DKK
175,00 DKK
175,00 DKK
Riesling Halbtrocken, 1 liter
89,95 DKK
115,00 DKK
115,00 DKK