- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 500 g rensede svampe efter eget valg.
- Tørrede svampe er også velegnede. Husk at udbløde dem godt i kogende vand inden, og brug lidt af svampevandet i suppen. Det giver ekstra smag.
- 2 pastinakker
- 2 persillerødder
- 1 porre
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 l hønsebouillon
- 2 dl fløde
- Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Skær svampene i passende stykker/skiver. Hak løg og hvidløg fint, skræl rødderne og skær dem i tern, rens porren og skær den i tern.
Varm en gryde op med lidt olie og svits løg og hvidløg først. Kom så svampene i og svits dem – derefter kommer du rødderne og porrerne i. Svits det hele godt igennem, tilsæt så hønsebouillonen og lad det komme i kog. Kog det i ca. 5 min. og tilsæt herefter fløde. Kog det igen.
Jævn evt. suppen lidt. Smag til med salt og peber. Lige inden servering tilsættes frisk basilikum.
Servér suppen med groft brød. Ønskes mere ”fyld” i suppen, kan der fx tilsættes stegt kyllingebryst skåret i stykker.
Til efterårssuppe med svampe og rodfrugter anbefaler vi:

Murphy-Goode Chardonnay
109,95 DKK
149,00 DKK
149,00 DKK

Pinot Gris Tradition
150,00 DKK
165,00 DKK
165,00 DKK

Valdobbiadene Prosecco Superiore di Cartizze
Frisk, Frugtig og blød, Halvtør
170,00 DKK
189,00 DKK
189,00 DKK

Murphy-Goode Chardonnay
109,95 DKK
149,00 DKK
149,00 DKK

Carmel Road Pinot Noir
129,95 DKK
199,00 DKK
199,00 DKK

Maranges 1er Cru Clos Roussots
305,00 DKK
359,00 DKK
359,00 DKK
Meursault, Clos du Cromin
375,00 DKK
509,00 DKK
509,00 DKK

Godeval Godello, Cepas Vellas
185,00 DKK
209,00 DKK
209,00 DKK