- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 500 g rensede svampe efter eget valg.
- Tørrede svampe er også velegnede. Husk at udbløde dem godt i kogende vand inden, og brug lidt af svampevandet i suppen. Det giver ekstra smag.
- 2 pastinakker
- 2 persillerødder
- 1 porre
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 l hønsebouillon
- 2 dl fløde
- Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Skær svampene i passende stykker/skiver. Hak løg og hvidløg fint, skræl rødderne og skær dem i tern, rens porren og skær den i tern.
Varm en gryde op med lidt olie og svits løg og hvidløg først. Kom så svampene i og svits dem – derefter kommer du rødderne og porrerne i. Svits det hele godt igennem, tilsæt så hønsebouillonen og lad det komme i kog. Kog det i ca. 5 min. og tilsæt herefter fløde. Kog det igen.
Jævn evt. suppen lidt. Smag til med salt og peber. Lige inden servering tilsættes frisk basilikum.
Servér suppen med groft brød. Ønskes mere ”fyld” i suppen, kan der fx tilsættes stegt kyllingebryst skåret i stykker.
Til efterårssuppe med svampe og rodfrugter anbefaler vi:
Murphy-Goode Chardonnay
119,95 DKK
159,00 DKK
159,00 DKK
Pinot Gris Tradition
155,00 DKK
175,00 DKK
175,00 DKK
Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato
132,00 DKK
149,00 DKK
149,00 DKK
Murphy-Goode Chardonnay
119,95 DKK
159,00 DKK
159,00 DKK
Maranges 1er Cru Clos Roussots
345,00 DKK
385,00 DKK
385,00 DKK
Giant Steps, Sexton Vineyard Chardonnay
369,00 DKK
409,00 DKK
409,00 DKK