Det siger kunderne om vores levering

Ekstrem hurtig levering Handlen startede på Sweetdeal.dk om søndagen, og vinen ankom allerede tirsdag kl 14:00. Det kalder jeg hurtig ekspedition. Har intet at klage over, og tør godt fremover bestille vin på nettet :-)
13. otober 2013 af Anja

Fungerer bare Ingen problemer, varer ankommer som lovet, fin besked undervejs om afsendelse. Hurtig forsendelse og gratis fragt ved det aftalte køb. Super.
27. september 2013 af Thomas

God, hurtig og præcis levering som planlagt Jeg så et tilbud om prøv før du køber. Det hele fra bestilling over betaling til levering, foregik som planlagt eller forudsagt. Jeg kunne følge min leverance undervejs.
23. september 2013 af Carl

Det siger kunderne om vores service

Lever helt op til det, der loves. Har kun gode erfaringer med Jysk Vin. Leveringen er i orden og kvaliteten er som beskrevet af firmaet. Betaling og levering fungerer perfekt. Det er min favoritleverandør på nettet.
9. maj 2014 af Erik

Super betjening Ved besøg i butikken for indløsning af gavebevis fik jeg en super betjening af Hans Peter, der gør, at det ikke er sidste gang, at jeg kommer i butikken. Anbefaler gerne Jysk Vin til kunder og andre.
2. september 2013 af Jens

Fortræffelig service og godt udvalg af mange ting Hej - kom ud til Jysk Vin og ville handle for mine 'netpenge' og jeg fik hvad jeg ville have og de hjalp mig med at købe på nettet, så en anden gang tager jeg gerne derud, de er altid søde og hjælpsomme og et pragtfuldt udvalg af vine og delikatesser. Et glas vin bydes der også på.
28. august 2013 af Lis

Super service Super service og flinke ansatte, når man ringer til dem. Har aldrig haft nogle problemer med de vine jeg har købt, udover selvfølgelig, at indholdet i flaskerne forsvinder for hurtigt :-)
1. august 2013 af Dalsager

Det siger kunderne om vores sortiment

Høj kvaliet, spændende vine og super service Har handlet flere gange hos Jysk Vin. Og hver gang er jeg blevet bekræftet i, at de simpelthen har nogle af markedets bedste vine til fornuftige priser. De ved, hvad de har med at gøre, og jeg stoler på deres anbefalinger. Derfor får de en STOR anbefaling fra mig.
14. oktober 2013 af Morten

Godt produkt til en god pris Jeg bestilte Vinkassen, 12 forskellige vin ratet af Parker, og modtog min bestilling dagen efter. Har smagt på 2 flasker vin og er godt tilfreds med købet. Prisen var ganske fornuftigt og fejlfri levering. Kan varmt anbefales!
10. oktober 2013 af Christopher

Gode tilbud - præcis levering Jeg har nu købt hos Jysk Vin nogle gange on-line. De har rigtig gode tilbud, hvor man virkelig får noget for pengene - og deres kommunikation om bestilling og levering er meget præcis og korrekt.
24. august 2013 af Stig

Læs alle anmeldelser

Kontakt
JYSK VIN ApS
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ, Danmark
CVR: 10 10 02 24
Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Tlf: 86 40 44 44
Åbningstider butik
Man-fre: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00
Søndag: Lukket