- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
- 250 g couscous (gerne fuldkorns)
- 2 dl koldt vand
- 5 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
Fremgangsmåde
Forslag til fyld:
Tomater i tern, god cremet fetaost i tern, avocado i tern (dryp lidt citronsaft over, så de ikke bliver brune), persille, basilikum, sorte eller kalamata oliven, ristede pinjekerner eller græskarkerner, rucola- eller babyspinat. Evt. soltørrede tomater. Tænk i farver, og hvad du har i køleskabet.
Ekstralækre ingredienser kunne være:
Saltede cashewnødder, bagte røde pebre, rejer, grillede artiskokker i stykker, tørrede abrikoser, æble- og skinke i tern. Hvis det skal være fint, så prøv med grillede kyllingestykker (fx kyllingeinderlår), som du anretter pænt på toppen af salaten.
Hæld couscous, vand, olivenolie, citronsaft, salt og peber i en skål. Rør rundt, og lad det stå 10-15 min. Jeg plejer at komme de friske tomater i med det samme, så saften trækker ud i grynene. Couscous må ikke være knasende, men heller ikke for blød.
Kom alle grøntsager, krydderier m.m. i, og rør godt. Bedst at spise samme dag.