Carmel Road Winery

Carmel Road Winery

Californien

Carmel Road Winery

Carmel Road Winery ligger i hjertet af Monterey County og har eksisteret siden 1997. Klimaet er under indflydelse af det kølige vand i Stillehavet tæt ved. De moderate temperaturer og den megen blæst er godt til dyrkning af Chardonnay og Pinot Noir.

Fra starten var målet at lave håndlavede vine, der kunne vise det unikke i Monterey County. Siden den første årgang er landbrugsmetoderne og vinfremstillingen blevet finjusteret for at skabe rene, harmoniske, intenst-smagende vine. Denne proces udvikles fortsat.

Alle druer høstes med håndkraft, og for at få perfekt modne druer høstes der i flere omgange. Gæringen foretages med en kombination af vildgær og industrielt fremstillet gær. Det meste af Chardonnayen bliver fadgæret. En lille del gæres på ståltanke for at give vinen mere struktur og en frisk frugtkarakter. Pinot Noir gæres i åbne tanke eller åbne fade, og det hele lagres efterfølgende på primært franske barrique, der er toasted i forskellige grader. Det betyder, at vinmageren til sidst har op mod 110 forskellige varianter, et helt symfoniorkester, som han kan bruge til de endelige blandinger.

Kontaktinformation
Carmel Road Winery
37300 Doud Road, Drawer D, Soledad
CA 93960
USA
www.carmelroad.com

Læs mere

Kort og godt om Carmel Road Winery

Område
Californien, USAhttp://www.carmelroad.com
2 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue