Bodegas Luna Beberide

León

Bodegas Luna Beberide

Vingården ligger i det nordvestlige Spanien og er grundlagt i 1987. De råder over 80 hektar vinmarker fordelt langs Cacabelos og Villafranca del Bierzo.

Markerne er placeret i 450 til 800 meters højde på sydligt orienterede skråninger med en jordbund af ler og skifer. Vinstokkenes alder går fra 20 til 70 år.

Alle stokke beskæres kraftigt om vinteren og drueklaserne tyndes ud i vækstperioden for at holde høstudbyttet nede på 25-30 hl. pr. hektar.

Man er meget fokuseret på bæredygtigheden i den naturlige fauna, så pesticider i markerne er bandlyst.

Bodegas Luna Beberide ejes af Alejandro Luna. Efter at have afsluttet sin uddannelse som jurist overtog Alejandro det daglige ansvar for familiens vingård i 2001.

For Alejandro er den grundlæggende filosofi, at folk skal kunne lide hans vine. Hvorfor er ikke så vigtigt for ham – det være sig såvel frugt som mineralitet. Det essentielle er og bliver, at folk nyder hans vin.

Bodegas Luna Beberide ligger i Bierzo, der – som et af Spaniens hotteste distrikter – har gennemgået en rivende udviklende. Vingården fremstiller vine på de lokale druer, Mencia og Gadello – plantet på vinmarkerne på Bierzos sydvendte skråninger (godt 5 hektar af deres vinmarker anvendes til eksperimenter med andre druesorter for at se, hvordan de tilpasser sig Bierzos klima – bl.a. Riesling, Cabernet Franc, Pinot Noir, Macabeo, Albariño and Sauvignon Blanc).

Bodegas Luna Beberides vine udtrykker på bedste vis den lokale terroir, hvilket resulterer i friske og elegante vine med frugt, kompleksitet og mineralitet.

Kontaktinformation
Bodegas Luna Beberide
Antigua Ctra. Madrid-Coruña Km. 402
24540 Cacabelos
León, Spanien
Hjemmeside: http://www.lunabeberide.es/

Kort og godt om Bodegas Luna Beberide

Område
León, Spanienhttp://www.lunabeberide.es/
1 vare(r)
Side 1 af 1
Produkttype
Pris
Smag
Passer til
Årgang
Drue