210,00

v. 3 stk.
249,00 v. 1 stk.

Druerne til vinen kommer fra en 3,5 hektar stor mark, som ligger på en sydvendt skråning i ca. 380 meters højde. Marken er tilplantet med 4500 vinstokke pr. hektar, og jordbunden består af kalksten og sand. Vinstokkenes alder er ca. 30 år.

Al høst sker ved håndkraft i slutningen af september og begyndelsen af oktober. Aller druer sorteres først i marken og senere endnu en gang ved ankomsten til vineriet. Gæringen foregår i temperaturkontrollerede ståltanke med daglig omrøring. Efter endt gæring lagrer vinen i 12 måneder på franske barriques, hvoraf 50% er nye og 50% er 1 år gamle.

Efter aftapning på flaske lagrer vinen yderligere mindst 8 måneder, før den frigives til salg.

Vinen har en kirsebæragtig aroma blandet med antydning af læder, timian og en varm jordet smag.

På grund af den meget flotte frugt er vinen drikkemoden nu, men vil også uden problemer kunne henlægges i op til 5 år.

Vinen har lagret på egefade i 18 måneder. Er velegnet til rødt kød, vildt og moden ost.
 

Druesammensætning:

100 % Barbera

Om Elio Grasso

/image/data/producenter/grasso-producentfoto-gianluca2.jpg

I Barolo-distriktet – tæt ved Monforte d’Alba - ligger Elio Grasso. Bedre beliggenhed kan man ikke ønske sig. Ikke blot på grund af udsigten, som er formidabel, men også på grund af terroiret, som giver mulighed for skabe fremragende vine. Elio Grasso regnes som en af topproducenterne i Barolo.

Elio Grasso and his son Gianluca have created one of the finest vineyards and wineries in the Langhe today. The energy shared by this dynamic father and son team demons...

Læs mere på Elio Grassos profil

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 4
Gennemsnit: 4.3 af 6

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Elio Grasso
Årgang 2013
Varenr. 2133336
Drue Barbera
Alkohol 14,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

Passer til

Lasagne - den klassiske
Lasagne - den klassiske

Druerne til vinen kommer fra en 3,5 hektar stor mark, som ligger på en sydvendt skråning i ca. 380 meters højde. Marken er tilplantet med 4500 vinstokke pr. hektar, og jordbunden består af kalksten og sand. Vinstokkenes alder er ca. 30 år.

Al høst sker ved håndkraft i slutningen af september og begyndelsen af oktober. Aller druer sorteres først i marken og senere endnu en gang ved ankomsten til vineriet. Gæringen foregår i temperaturkontrollerede ståltanke med daglig omrøring. Efter endt gæring lagrer vinen i 12 måneder på franske barriques, hvoraf 50% er nye og 50% er 1 år gamle.

Efter aftapning på flaske lagrer vinen yderligere mindst 8 måneder, før den frigives til salg.

Vinen har en kirsebæragtig aroma blandet med antydning af læder, timian og en varm jordet smag.

På grund af den meget flotte frugt er vinen drikkemoden nu, men vil også uden problemer kunne henlægges i op til 5 år.

Vinen har lagret på egefade i 18 måneder. Er velegnet til rødt kød, vildt og moden ost.
 

Druesammensætning:

100 % Barbera

Om Elio Grasso

/image/data/producenter/grasso-producentfoto-gianluca2.jpg

I Barolo-distriktet – tæt ved Monforte d’Alba - ligger Elio Grasso. Bedre beliggenhed kan man ikke ønske sig. Ikke blot på grund af udsigten, som er formidabel, men også på grund af terroiret, som giver mulighed for skabe fremragende vine. Elio Grasso regnes som en af topproducenterne i Barolo.

Elio Grasso and his son Gianluca have created one of the finest vineyards and wineries in the Langhe today. The energy shared by this dynamic father and son team demons...

Læs mere på Elio Grassos profil

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Elio Grasso
Årgang 2013
Varenr. 2133336
Drue Barbera
Alkohol 14,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

210,00

v. 3 stk.
249,00 v. 1 stk.

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 4
Gennemsnit: 4.3 af 6

Passer til

Lasagne - den klassiske
Lasagne - den klassiske

Andre kunder har også købt