Winemanual

169,00

v. 6 stk.
189,00 v. 1 stk.
På lager online
På lager i butik
FRI FRAGT fra 699,- / 6 fl. Vin
Winemanual
91 point
James Suckling

Volupta er en moderne Barbera, der kommer fra to forskellige marker tilplantet med 20-30 år gamle vinstokke.

Vinifikationen finder sted i temperaturkontrollerede ståltanke over 10-12 dage med 3-4 daglige overpumpninger. Efterfølgende lagrer vinen i 14-15 måneder på franske egefade hvoraf 30% er nye. Hver 6. måned bliver vinen omstukket, og efter den endelige aftapning på flaske lagrer den yderligere 6 måneder, før den frigives til salg.

Volupta er en mere kraftfuld og lagringsværdig udgave af en Barbera, end det, der typisk kendetagner flertallet af Barbera-vine.

Vinen fremstår mørk rød i farven med ungdommelige, indsmigrende aromaer af modne kirsebær, tjære, lakrids og krydrede undertoner. I smagen har den koncentration med Barbera-druens høje syrerygrad, ungdommelige tanniner og en lang sprød finale. 

Druesammensætning:

Barbera

Om Bosco Agostino


I La Morra finder du dette særdeles spændende Barolo-hus – Bosco Agostino, som er en lille og indtil videre relativt ukendt familiedrevet vingård. At Bosco Agostinos kendskabsgrad endnu ikke er imponerende høj, skal du dog ikke lade dig snyde af! Her produceres nemlig fantastisk enkeltmarks-Barolo, som anmelderne endnu kun til dels har fået øjnene op for. 

La Morra er den kommune i Barolo-regionen, hvor andelen af moderne producenter er størst. Byen La Morra er særdel...

Læs mere på Bosco Agostinos profil

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 3
Gennemsnit: 5.3 af 6

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Bosco Agostino
Årgang 2017
Varenr. 2197436
Drue Barbera
Alkohol 15,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

Passer til

Boeuf Bourguignon (oksekød i rødvin)
Boeuf Bourguignon (oksekød i rødvin)
Winemanual
"Dyb og koncentreret..."
Winemanual
91 point
James Suckling

Volupta er en moderne Barbera, der kommer fra to forskellige marker tilplantet med 20-30 år gamle vinstokke.

Vinifikationen finder sted i temperaturkontrollerede ståltanke over 10-12 dage med 3-4 daglige overpumpninger. Efterfølgende lagrer vinen i 14-15 måneder på franske egefade hvoraf 30% er nye. Hver 6. måned bliver vinen omstukket, og efter den endelige aftapning på flaske lagrer den yderligere 6 måneder, før den frigives til salg.

Volupta er en mere kraftfuld og lagringsværdig udgave af en Barbera, end det, der typisk kendetagner flertallet af Barbera-vine.

Vinen fremstår mørk rød i farven med ungdommelige, indsmigrende aromaer af modne kirsebær, tjære, lakrids og krydrede undertoner. I smagen har den koncentration med Barbera-druens høje syrerygrad, ungdommelige tanniner og en lang sprød finale. 

Druesammensætning:

Barbera

Om Bosco Agostino


I La Morra finder du dette særdeles spændende Barolo-hus – Bosco Agostino, som er en lille og indtil videre relativt ukendt familiedrevet vingård. At Bosco Agostinos kendskabsgrad endnu ikke er imponerende høj, skal du dog ikke lade dig snyde af! Her produceres nemlig fantastisk enkeltmarks-Barolo, som anmelderne endnu kun til dels har fået øjnene op for. 

La Morra er den kommune i Barolo-regionen, hvor andelen af moderne producenter er størst. Byen La Morra er særdel...

Læs mere på Bosco Agostinos profil

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Bosco Agostino
Årgang 2017
Varenr. 2197436
Drue Barbera
Alkohol 15,0%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

169,00

v. 6 stk.
189,00 v. 1 stk.
På lager online
På lager i butik
FRI FRAGT fra 699,- / 6 fl. Vin

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 3
Gennemsnit: 5.3 af 6

Passer til

Boeuf Bourguignon (oksekød i rødvin)
Boeuf Bourguignon (oksekød i rødvin)

Andre kunder har også købt