90 point
James Suckling

169,00

v. 6 stk.
189,00 v. 1 stk.
Tip: Køber du 6. fl. af denne vin, kan du få vine med 12-stks. rabat allerede ved 6 fl. Læs mere
90 point
James Suckling
90 point
Winefactory
VinAvisen

Druerne til denne vin kommer fra 2 forskellige marker, der er tilplantet med 20-30 år gamle vinstokke. Vinifikationen finder sted i temperaturkontrollerede ståltanke over 10-12 dage med 3-4 daglige overpumpninger, for at trække så meget smag og farve som muligt ud af druerne. Efterfølgende lagrer vinen i 14-15 måneder på franske egefade hvoraf 30% er nye. Hver 6. måned bliver vinen omstukket, og efter den endelige aftapning på flaske lagrer den yderligere 6 måneder, før den frigives til salg.

Der er tale om en meget kompleks Barbera med en dyb rubinrød farve og en elegant parfumeret næse med saftige røde bær, kirsebær og krydrede elementer. I munden er vinen robust og til trods herfor fløjlsblød med læskende tanniner og en lang saftig eftersmag. Koncentreret Barbera med en forfriskende og særdeles elegant finish.   
 

Druesammensætning:

100% Barbera

Om Bosco Agostino


I La Morra finder du dette særdeles spændende Barolo-hus – Bosco Agostino, som er en lille og indtil videre relativt ukendt familiedrevet vingård. At Bosco Agostinos kendskabsgrad endnu ikke er imponerende høj, skal du dog ikke lade dig snyde af! Her produceres nemlig fantastisk enkeltmarks-Barolo, som anmelderne endnu kun til dels har fået øjnene op for. 

La Morra er den kommune i Barolo-regionen, hvor andelen af moderne producenter er størst. Byen La Morra er særdel...

Læs mere på Bosco Agostinos profil

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 6
Gennemsnit: 4.5 af 6

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Bosco Agostino
Årgang 2014
Varenr. 2155636
Drue Barbera
Alkohol 14,5%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

Passer til

Boeuf Bourguignon (oksekød i rødvin)
Boeuf Bourguignon (oksekød i rødvin)
90 point
James Suckling
"Outstanding quality"
90 point
James Suckling
90 point
Winefactory
VinAvisen

Druerne til denne vin kommer fra 2 forskellige marker, der er tilplantet med 20-30 år gamle vinstokke. Vinifikationen finder sted i temperaturkontrollerede ståltanke over 10-12 dage med 3-4 daglige overpumpninger, for at trække så meget smag og farve som muligt ud af druerne. Efterfølgende lagrer vinen i 14-15 måneder på franske egefade hvoraf 30% er nye. Hver 6. måned bliver vinen omstukket, og efter den endelige aftapning på flaske lagrer den yderligere 6 måneder, før den frigives til salg.

Der er tale om en meget kompleks Barbera med en dyb rubinrød farve og en elegant parfumeret næse med saftige røde bær, kirsebær og krydrede elementer. I munden er vinen robust og til trods herfor fløjlsblød med læskende tanniner og en lang saftig eftersmag. Koncentreret Barbera med en forfriskende og særdeles elegant finish.   
 

Druesammensætning:

100% Barbera

Om Bosco Agostino


I La Morra finder du dette særdeles spændende Barolo-hus – Bosco Agostino, som er en lille og indtil videre relativt ukendt familiedrevet vingård. At Bosco Agostinos kendskabsgrad endnu ikke er imponerende høj, skal du dog ikke lade dig snyde af! Her produceres nemlig fantastisk enkeltmarks-Barolo, som anmelderne endnu kun til dels har fået øjnene op for. 

La Morra er den kommune i Barolo-regionen, hvor andelen af moderne producenter er størst. Byen La Morra er særdel...

Læs mere på Bosco Agostinos profil

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Bosco Agostino
Årgang 2014
Varenr. 2155636
Drue Barbera
Alkohol 14,5%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

169,00

v. 6 stk.
189,00 v. 1 stk.
Tip: Køber du 6. fl. af denne vin, kan du få vine med 12-stks. rabat allerede ved 6 fl. Læs mere

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 6
Gennemsnit: 4.5 af 6

Passer til

Boeuf Bourguignon (oksekød i rødvin)
Boeuf Bourguignon (oksekød i rødvin)

Andre kunder har også købt