93 point
Decanter

185,00

v. 6 stk.
209,00 v. 1 stk.
På lager online
På lager i butik
FRI FRAGT fra 699,- / 6 fl. Vin

★★★★★★ | Flaskehalsen

"...noget af det bedste jeg har smagt på denne druesort."

(om årgang 2017)


93 point
Decanter
92 point
James Suckling

År efter år ser vi bare kvalitetsforbedringer her på domænet, hvor den unge Davide Rivetti de seneste år er begyndt at få superlativerne frem hos anmelderne.

Barbera, Serraboella er en økologisk enkeltmarksbarbera produceret fra sølle 1,5 ha. og fra ca. 75 år gamle vinstokke på den sydvestvendte Serraboella-mark. Her i næsten 400 meters højde består jordbunden af en stor andel kalksten og ler.

Al høst og sortering foregår med hånden i små 20 kilos spande for at bevare druerne bedst muligt. I kælderen starter gæringen naturligt, hvor processen foregår i temperaturstyrede ståltanke med hyppig overpumpning for at udvinde farve og polyphenolforbindelser. Vinen lagres efterfølgende i 20 måneder på små franske barriques.

I forbindelse med hele processen forsøger man at holde vinen så naturlig som muligt ved kun at bruge et absolut minimum af sulfitter.

Vinen aftappes ufiltreret for at bevare så mange karakteregenskaber som muligt og for at opnå større fylde og styrke. 

Efter aftapning på flaske lagrer vinen yderligere 6-8 måneder, inden den frigives til salg.

Saftigheden er i top i denne smukke udgave af Serraboella, som her i årgangen charmer sig frem med intense aromaer af modne kirsebær, viol, chokolade, hindbær og lakrids.

I munden smyger frugten sig givende og fløjlsblødt over tungen over tungen, hvorefter de bløde tanniner og den læskende, syre giver lyst til endnu en tår. 

Et yderst elegant eksemplar af denne semi-moderne Barbera, der som altid charmer sig ind hos flertallet.

Druesammensætning:

100% Barbera

Om Massimo Rivetti


Familien Rivettis vingård ligger i Barbaresco i hjertet af Piemonte. Her ejer familien 20 hektar, som har været i familiens eje i fem generationer. Før i tiden solgte Rivetti deres druer til negotianter - blandt andet kultproducenten La Spinetta.

Selvom Rivetti benytter sig af en smule franske fade i produktionen, så hører familien generelt til i den traditionelle boldgade, så vinen på bedste vis kan afspejle områdets unikke forhold. Siden familiens ældste søn Davide er ko...

Læs mere på Massimo Rivettis profil

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 5
Gennemsnit: 5 af 6

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Massimo Rivetti
Årgang 2018
Varenr. 2335536
Drue Barbera
Alkohol 14,5%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

Passer til

Lasagne - den klassiske
Lasagne - den klassiske

Det perfekte glas til denne vin

Liberté | Vigneron Series
Liberté | Vigneron Series
93 point
Decanter
"...so soft and silky."

★★★★★★ | Flaskehalsen

"...noget af det bedste jeg har smagt på denne druesort."

(om årgang 2017)


93 point
Decanter
92 point
James Suckling

År efter år ser vi bare kvalitetsforbedringer her på domænet, hvor den unge Davide Rivetti de seneste år er begyndt at få superlativerne frem hos anmelderne.

Barbera, Serraboella er en økologisk enkeltmarksbarbera produceret fra sølle 1,5 ha. og fra ca. 75 år gamle vinstokke på den sydvestvendte Serraboella-mark. Her i næsten 400 meters højde består jordbunden af en stor andel kalksten og ler.

Al høst og sortering foregår med hånden i små 20 kilos spande for at bevare druerne bedst muligt. I kælderen starter gæringen naturligt, hvor processen foregår i temperaturstyrede ståltanke med hyppig overpumpning for at udvinde farve og polyphenolforbindelser. Vinen lagres efterfølgende i 20 måneder på små franske barriques.

I forbindelse med hele processen forsøger man at holde vinen så naturlig som muligt ved kun at bruge et absolut minimum af sulfitter.

Vinen aftappes ufiltreret for at bevare så mange karakteregenskaber som muligt og for at opnå større fylde og styrke. 

Efter aftapning på flaske lagrer vinen yderligere 6-8 måneder, inden den frigives til salg.

Saftigheden er i top i denne smukke udgave af Serraboella, som her i årgangen charmer sig frem med intense aromaer af modne kirsebær, viol, chokolade, hindbær og lakrids.

I munden smyger frugten sig givende og fløjlsblødt over tungen over tungen, hvorefter de bløde tanniner og den læskende, syre giver lyst til endnu en tår. 

Et yderst elegant eksemplar af denne semi-moderne Barbera, der som altid charmer sig ind hos flertallet.

Druesammensætning:

100% Barbera

Om Massimo Rivetti


Familien Rivettis vingård ligger i Barbaresco i hjertet af Piemonte. Her ejer familien 20 hektar, som har været i familiens eje i fem generationer. Før i tiden solgte Rivetti deres druer til negotianter - blandt andet kultproducenten La Spinetta.

Selvom Rivetti benytter sig af en smule franske fade i produktionen, så hører familien generelt til i den traditionelle boldgade, så vinen på bedste vis kan afspejle områdets unikke forhold. Siden familiens ældste søn Davide er ko...

Læs mere på Massimo Rivettis profil

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Massimo Rivetti
Årgang 2018
Varenr. 2335536
Drue Barbera
Alkohol 14,5%
Flaskestørrelse 0,75 liter
Indeholder sulfitter

185,00

v. 6 stk.
209,00 v. 1 stk.
På lager online
På lager i butik
FRI FRAGT fra 699,- / 6 fl. Vin

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 5
Gennemsnit: 5 af 6

Passer til

Lasagne - den klassiske
Lasagne - den klassiske

Det perfekte glas til denne vin

Liberté | Vigneron Series
Liberté | Vigneron Series

Andre kunder har også købt