TESTVINDER
Ekstra Bladet

159,00

v. 6 stk.
179,00 v. 1 stk.
Tip: Køber du 6. fl. af denne vin, kan du få vine med 12-stks. rabat allerede ved 12 fl. Læs mere
TESTVINDER
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
90 point
James Suckling

Denne vin laves kun i de allerbedste år og udelukkende med de bedste druer fra marken Serraboella. Vinstokkene er ca. 70 år gamle og giver et meget lavt udbytte. Al høst og sortering foregår med hånden i små 20 kilos spande for at bevare druerne bedst muligt. I kælderen starter gæringen spontant med de i kælderen forekommende gærstammer. Processen foregår i temperaturstyrede ståltanke med hyppig overpumpning for at udvinde farve og polyphenolforbindelser. Vinen lagres efterfølgende i 20 måneder på små franske barriques. I forbindelse med hele processen forsøger man at holde vinen så naturlig som muligt ved kun at bruge et absolut minimum af sulfitter. Vinen aftappes ufiltreret for at bevare så mange karakteregenskaber som muligt og for at opnå større fylde og styrke. Efter aftapning på flaske lagrer vinen yderligere 6-8 måneder, inden den frigives til salg.

Vinbeskrivelse:

Vinen har en intens, mørk farve og en meget koncentreret bouquet med mørke bærfrugter. I munden er den meget kompleks med en rustik frugt og behagelige, bløde tanniner.

Druesammensætning:

100% Barbera

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 1
Gennemsnit: 5 af 6

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Massimo Rivetti
Årgang 2014
Varenr. 2160636
Drue Barbera
Alkohol 14,5%

Bliv klogere på vinen

Vin til ost - gode råd til en lækker oplevelse
Vin til ost - gode råd til en lækker oplevelse

Se også med på Jysk Vin Play

Det gode vinmatch til rødkitost
Det gode vinmatch til rødkitost
TESTVINDER
Ekstra Bladet
UGENS BEDSTE VIN
TESTVINDER
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
90 point
James Suckling

Denne vin laves kun i de allerbedste år og udelukkende med de bedste druer fra marken Serraboella. Vinstokkene er ca. 70 år gamle og giver et meget lavt udbytte. Al høst og sortering foregår med hånden i små 20 kilos spande for at bevare druerne bedst muligt. I kælderen starter gæringen spontant med de i kælderen forekommende gærstammer. Processen foregår i temperaturstyrede ståltanke med hyppig overpumpning for at udvinde farve og polyphenolforbindelser. Vinen lagres efterfølgende i 20 måneder på små franske barriques. I forbindelse med hele processen forsøger man at holde vinen så naturlig som muligt ved kun at bruge et absolut minimum af sulfitter. Vinen aftappes ufiltreret for at bevare så mange karakteregenskaber som muligt og for at opnå større fylde og styrke. Efter aftapning på flaske lagrer vinen yderligere 6-8 måneder, inden den frigives til salg.

Vinbeskrivelse:

Vinen har en intens, mørk farve og en meget koncentreret bouquet med mørke bærfrugter. I munden er den meget kompleks med en rustik frugt og behagelige, bløde tanniner.

Druesammensætning:

100% Barbera

Fakta

Land Italien
Område Piemonte
Producent Massimo Rivetti
Årgang 2014
Varenr. 2160636
Drue Barbera
Alkohol 14,5%

159,00

v. 6 stk.
179,00 v. 1 stk.
Tip: Køber du 6. fl. af denne vin, kan du få vine med 12-stks. rabat allerede ved 12 fl. Læs mere

Kunderne mener

Samlet antal bedømmelser: 1
Gennemsnit: 5 af 6

Bliv klogere på vinen

Vin til ost - gode råd til en lækker oplevelse
Vin til ost - gode råd til en lækker oplevelse

Se også med på Jysk Vin Play

Det gode vinmatch til rødkitost
Det gode vinmatch til rødkitost

Andre kunder har også købt

Kontakt
JYSK VIN ApS
Østre Boulevard 29
8930 Randers NØ, Danmark
CVR: 10 10 02 24
Mail: jyskvin@jyskvin.dk
Tlf: 86 40 44 44
Åbningstider butik
Man-fre: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00
Søndag: Lukket