Baconbakkelser
Baconbakkelser
"

Baconbakkelser

Opskrift af:
40 minutter
Antal personer: 6
Disse super lækre vandbakkelser er utroligt nemme at lave da de ikke skal fyldes. Cheddarosten og bacon røres i selve dejen inden bagning. Et køligt glas mousserende vin er helt oplagt til disse snacks.
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 2½ dl mælk
  • 60 g smør
  • ½ tsk. salt
  • 125 g mel
  • 3 store æg
  • 125 g finthakket bacon (brug en foodprocessor)
  • 100 g cheddar, fintrevet

Fremgangsmåde

Bring mælk i kog med smør og salt. Hæld melet i på én gang og rør kraftigt, til du har en glat dejklump. Kom den i en skål, lad den afkøle et par minutter og rør lidt efter lidt de sammenpiskede æg i dejen.

Rør bacon og ost i den faste, blanke dej og sæt med 2 teskeer små toppe på bagepapir på pladen. Størrelsen skal være som små valnødder.

Bag dem i den 200 grader varme ovn i ca. 25 min. - uden at åbne ovnlågen. Baconbakkelserne skal serveres lune, men kan også fryses og opvarmes senere.