- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Andersen Winery, Invicta Stikkelsbær
Andersen Winery Mols, Danmark

279,00
v. 2 stk.Vil du have besked, når produktet kommer på lager igen?
Modtag en e-mail, når produktet igen er på lager. Din e-mail adresse vil ikke blive brugt til andre formål.
Andersen Winerys "Invicta" er en halvtør mousserende vin fremstillet af danske stikkelsbær.
Stikkelsbæret er et spændende bær at frembringe vine på, da det rummer en unik syreprofil, som virkelig kommer frem med de vækstbetingelser, som vi har i det nordiske klima.
Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver bærrene en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil.
Mosten er gæret på ståltank ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske og lagret i minimum 48 mdr., før den er degorgeret.
Server denne sprøde og delikate mousserende vin afkølet som en anderledes og udsøgt aperitif - eller som ledsager til fisk, skaldyr, retter med lyst kød og ost.
Om Andersen Winery
I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.
Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...
Fakta
Land | Danmark |
Område | Mols |
Producent | Andersen Winery |
Varenr. | 4806036 |
Drue | Invicta stikkelsbær |
Alkohol | 10,0% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |

Andersen Winerys "Invicta" er en halvtør mousserende vin fremstillet af danske stikkelsbær.
Stikkelsbæret er et spændende bær at frembringe vine på, da det rummer en unik syreprofil, som virkelig kommer frem med de vækstbetingelser, som vi har i det nordiske klima.
Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver bærrene en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil.
Mosten er gæret på ståltank ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske og lagret i minimum 48 mdr., før den er degorgeret.
Server denne sprøde og delikate mousserende vin afkølet som en anderledes og udsøgt aperitif - eller som ledsager til fisk, skaldyr, retter med lyst kød og ost.
Om Andersen Winery
I nærheden af nationalpark Mols Bjerge ligger Andersen Winery. Siden 2015 har Mads Groom Andersen, Frantz Maurice Scott Lundby og Morten Rinder Stengaard produceret frugtvin efter samme principper, som man gør i Champagne. Man er inspireret af "drueverdenen," hvor man benytter sig af de historiske og velansete produktionsprincipper. Blot er råvarerne anderledes, og man prioriterer i høj grad at benytte sig af lokale avlere.
Det hele startede med æblet, som jo lige netop her i D...
Fakta
Land | Danmark |
Område | Mols |
Producent | Andersen Winery |
Varenr. | 4806036 |
Drue | Invicta stikkelsbær |
Alkohol | 10,0% |
Flaskestørrelse | 0,75 liter |
Indeholder sulfitter |