- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Ingredienser
Andeconsommé
- 1 andeskrog
- 1 løg med skræl, halveret
- 1 gulerod, vasket og grofthakket
- 1 selleristilk, vasket og grofthakket
- 1 helt fed hvidløg med skræl
- 1 lille håndfuld frisk estragon
- 1 stor håndfuld flad bladpersille, blade og stilke
- 1 laurbærblad
- 3 æggehvider
Ravioli
- 6 store æg
- 600 g mel
- 2 dl olivenolie
- 2 andelår
- 2 dl andefedt
- Syltet rabarber
- 5-6 stængler rabarber
- 2,5-3 dl sukker
- Revet peberrod til pynt
Fremgangsmåde
Ravioli
Confitér andelårene i eget fedt, indtil de er møre. Pluk så kødet og vend dem med timian, salt og peber.
Bland mel, æg og olie. Ælt det sammen og lad det hvile i en halv times tid.
Rul dejen ud i baner og læg klatter af ca. 1 tsk. fyld på halvdelen af banerne.
Pensl med vand rundt om fyldet og læg en bane pasta ovenpå.
Tryk pastabanerne sammen omkring fyldet og skær raviolierne ud.
Kog forsigtigt i letsaltet vand med olivenolie.
Råsyltet rabarber
Væsk stænglerne og skær enderne af. Skær derefter stænglerne i mundrette bidder og overhæld med sukker.
Lad rabarberen trække i 1-2 døgn, indtil sukkeret er erstattet med en rød væske.
Kom dem i et skoldet sylteglas.
Andeconsommé
Lad alle ingredienser – undtaget æggehvider – simre i 1-2 timer, indtil den smager igennem af and.
Sigt suppen igennem en fin sigte og reducér med ca. ¼.
Afkøl suppen, mens der skimmes fedt fra overfladen.