Andeconsommé med ravioli og peberrod
Andeconsommé med ravioli og peberrod
"

Andeconsommé med ravioli og peberrod

Opskrift af:
45 min.
Antal personer: 4
Lækker opskrift på Andeconsommé med ravioli og peberrod, venligst udlånt af Søren Pedersen fra Norsminde Kro. Denne og mange flere opskrifter kan findes i kogebogen Råt for usødet.
Udskriv opskrift

Ingredienser

Andeconsommé

  • 1 andeskrog
  • 1 løg med skræl, halveret
  • 1 gulerod, vasket og grofthakket
  • 1 selleristilk, vasket og grofthakket
  • 1 helt fed hvidløg med skræl
  • 1 lille håndfuld frisk estragon
  • 1 stor håndfuld flad bladpersille, blade og stilke
  • 1 laurbærblad
  • 3 æggehvider

Ravioli

  • 6 store æg
  • 600 g mel
  • 2 dl olivenolie
  • 2 andelår
  • 2 dl andefedt
  • Syltet rabarber
  • 5-6 stængler rabarber
  • 2,5-3 dl sukker
  • Revet peberrod til pynt

Fremgangsmåde

Ravioli
Confitér andelårene i eget fedt, indtil de er møre. Pluk så kødet og vend dem med timian, salt og peber.

Bland mel, æg og olie. Ælt det sammen og lad det hvile i en halv times tid.

Rul dejen ud i baner og læg klatter af ca. 1 tsk. fyld på halvdelen af banerne.

Pensl med vand rundt om fyldet og læg en bane pasta ovenpå.

Tryk pastabanerne sammen omkring fyldet og skær raviolierne ud.

Kog forsigtigt i letsaltet vand med olivenolie.

Råsyltet rabarber
Væsk stænglerne og skær enderne af. Skær derefter stænglerne i mundrette bidder og overhæld med sukker.

Lad rabarberen trække i 1-2 døgn, indtil sukkeret er erstattet med en rød væske.

Kom dem i et skoldet sylteglas.

Andeconsommé
Lad alle ingredienser – undtaget æggehvider – simre i 1-2 timer, indtil den smager igennem af and.

Sigt suppen igennem en fin sigte og reducér med ca. ¼.

Afkøl suppen, mens der skimmes fedt fra overfladen.

 

Find flere inspirationsvarer i vores store udvalg af vine.