93 POINT | WineWherEver

Tilbud 99,95 v/6 fl.

100% tilfredshedsgaranti
på alle vine

Anbefalinger

Køb vin online hos Jysk Vin

Jysk Vin er et af Danmarks førende vinfirmaer med egen import af kvalitetsvine fra hele verden. Fra firmaets start i 1982 har vi satset på direkte import af vin fra hovedsageligt små vinbønder med direkte salg til vores kunder. Derved sikrer vi os mod fordyrende mellemled, og samtidig har vi den bedst mulige kontakt til den, der står for vinfremstillingen - nemlig vinbonden. Den personlige kontakt med vinbønderne er et meget vigtigt element for os, og mange af vores leverandører har vi haft årelange relationer til - enkelte i mere end 30 år! Den gensidige tillid, vi hermed opbygger, er ikke kun vigtig for vinbønderne og os, men også for dig som forbruger, idet vi tror på, at det alt andet lige giver dig bedre vine.

Vi handler med mange private kunder, men derudover leverer vi også til en række af landets førende restauranter, ligesom vi er erhvervslivets partner, når det drejer sig om vingaver, vin til receptioner, kantiner m.v. 

Vi hjemtager kun vine af absolut topkvalitet til yderst rimelige og konkurrencedygtige  priser.
Desuden har vi et udvalg af specialøl og et mindre udvalg af ristede mandler, gourmetlakrids og lækker chokolade.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vinens verden.

Stort sortiment af vin til attraktive priser

Vi fører et bredt udvalg af rødvin, hvidvin og mousserende vin fra hele verden. Deriblandt populære vintyper som Champagne, Amarone, Zinfandel, Bordeaux og Châteauneuf-du-Pape. Fælles for dem alle er, at de kommer fra nøje udvalgte producenter, som vi står 100% inde for. 

Lynhurtig levering og Danmarks bedste vinservice

Medmindre du selv har valgt en leveringsdag længere ude i fremtiden, bestræber vi os på at levere din bestilte ordre inden for to hverdage. I disse tilfælde sender vi faktisk alle ordrer, der er afgivet på hverdage inden kl. 15, samme dag! Bor du i en af de store byer tilbyder vi desuden levering samme hverdagsaften ved bestilling inden 10:30. Det er der ikke mange andre i vinbranchen, der kan præstere!

Danmarks bedste vinservice! Ja, det er selvfølgelig en udmelding, som alle vinhandlere nok vil påråbe sig. Vores mere end 5.000 anmeldelser på Trustpilot taler dog for sig selv. Og ikke mange andre vinhandlere kan hamle op med den score. Og når vi så samtidig har meget vinkompetente folk ansat - heriblandt både WSET - og sommelieruddannede - så forsikrer vi dig for, at du får en vinbetjening ud over det sædvanlige. Vel og mærke serveret med et glimt i øjet, så alle kan være med. Også selvom du ikke interesserer dig for vin, men blot vil have et godt glas vin!

God fornøjelse med dit næste vinkøb.

Her finder du nogle af vores mest populære vintyper:

Populære vinlande Populære vintyper/druer Populære vinområder
Italiensk vin Rosévin Chianti
Fransk vin Prosecco Rhône vin
Spansk vin Pinot Noir Côte du Rhône vin
Tysk vin Barbera Rioja
Amerikansk vin Sauvignon Blanc Brunello
Østrigsk vin Supertoscaner Alsace vin
Sydafrikansk vin Riesling Portvin
Australsk vin Chardonnay Ribera del Duero
Chilensk vin Zinfandel Bourgogne vin
Argentinsk vin Cabernet Sauvignon Tysk riesling
Portugisisk vin Nebbiolo vin Chablis
Østrigsk vin Økologisk vin Prosecco
Naturvin    
 
Vintilbud    
Vin tilbud Tilbud rødvin Tilbud hvidvin
Black Friday vin    
 
Aktuelle emner om mad og vin    
Vin til svampe Julevin Vin til and
Alkoholfri vin Vin til sushi Vin til bryllup/ konfirmation

Populært spiritus
   
Gin Whisky Rom
Volbeat Rom